Werken bij Udoc

Waar hechten wij waarde aan: onze cultuur en onze visie. Leer de voordelen kennen van een baan bij Udoc.

Lees verder

Onze cultuur en waarden

Alle dingen die worden gecreëerd bij Udoc komen voort uit onze mensen. Hierbij geloven wij dat een open en creatieve cultuur leidt tot succesvolle producten. Hoe je dit kan terugzien in ons bedrijfscultuur?

Met open armen (open)

Er is altijd wel iets nieuws te vertellen, is het niet over een nieuwe feature van het product, dan is het misschien over je uitje in het weekend. Wij verwelkomen nieuwe initiatieven, mensen met verschillende achtergronden en diverse ervaringen. Het geeft nieuwe frisse ideeën en verbetert onze startups en samenwerking. Wanneer werken wij aan jouw idee?

Flexibiliteit

Werken onder de zon in je eigen tuin, of gezellig op kantoor met je collega’s (na lockdown kunnen we allemaal weer ;)), het is allemaal mogelijk. Kom je een hindernis tegen tijdens het werken? Geen probleem, dat lossen wij samen op. Bij Udoc vinden wij het belangrijk om flexibel ingesteld te zijn, zodat we efficiënt en doelgericht werken naar een succesvol resultaat.

Wij groeien mee (ontwikkeling)

Wij geloven dat onze producten meegroeien met onze mensen, en dat merk je aan de diensten en producten die wij creëren. Daarom moedigen wij leergierigheid en nieuwsgierigheid aan, zodat we als professionals niet stilstaan. Net zoals technologie die zich altijd ontwikkeld, elke keer weer.

Samen staan wij sterker (samenwerking)

Dagelijks werken we samen om mooie producten neer te zetten. Dit doen wij niet alleen intern, maar ook extern. Regelmatig werken wij samen met Crosspring, NAQ Cyber en de Dutch Innovation Factory. Door de expertise en ervaringen van diverse experts te bundelen, komen we steeds dichter bij het gewenste resultaat.

Waarom werken bij Udoc?

Om een kleine impressie te geven van het werken bij Udoc, laten wij een paar collega’s uit diverse diciplines spreken.

Navid

UI Design Director

"I’ve always wanted to work with a creative, friendly, and young team. As a designer, creativity, feedback, and fun teammates matter to me. I’m experiencing all those charactristics at one place called Udoc. It’s a rooted company with highly skilled people working together towards a mutual goal. Here I feel so comfortable to share my ideas and aslo ask for other teammates’ opinions about my work. I believe working in such a team will definitely help one boost their creativity while expanding their knowledge and professional skills."

Luc

Developer

"Werken bij Udoc is voor mij een enorme kans om te groeien als developer. Ik krijg hier de kans om niet alleen mijn werk uit te voeren maar ook mijn skills te verbreden, meer kennis op te doen en ik kan al mijn vragen kwijt. Udoc is gefocust op innovatie en groei en zorgt dat dit ook geldt voor de werknemers. Er hangt een serieuze maar gezellige sfeer op de werkvloer en ik kom hier nog steeds met alle plezier."

Robin

Head of Growth

"Bij Udoc kan ik mijn creative geest de ruimte geven om samen met een leuk team producten te ontwikkelen. Er is ruimte om te experimenten en online concepten te verbeteren zodat wij nieuwe doelgroepen kunnen aanspreken. Wij zien direct het resultaat wanneer we nieuwe producten of concepten live zetten. Dit zorgt er voor dat er iedere dag weer iets is om naar uit te kijken. Door direct samen te werken met developers en designers leer ik hoe een startup kan groeien en zien wij kansen waar wij direct op in kunnen spelen."

Leuke extra's

Het werken bij Udoc brengt nog een paar andere voordelen met zich mee :D

  • Een markt-conform salaris
  • Het gebruik van een poolauto (mits je een rijbewijs hebt natuurlijk)
  • Een opleidingsbudget
  • Een stel vakidioten als collega's
  • Een rustige plek om te werken op een voormalige boerderij in hartje Zoetermeer
  • BBQ's en uitjes

Onze vacatures